Maço Dizisi, Maço, Maçolar, Maçolar Dizi, Maçolar Dizisi Resimleri, Maçolar Dizisi indir, Haberleri, Maçolar Dizisi Mp3, Maço Dizisi müziği indir, Haydar, Deniz, Burhan Öcal, Özlem Tekin, Tolga Sayışman, Gökhan Tepe, Kamil Güler, Ümit Olcay İdil Vural ve Seyyal Taner Hakkında herşey!

27 Aralık 2006

Maçolar Dizisi Oyuncuları

BURHAN ÖCAL

Haydar

GÖKHAN TEPE

Hasat

TOLGAHAN SAYIŞMAN

Tuncay

KAMİL GÜLER

Efe

SEYYAL TANER

Dilan

Maçolar Dizisi Özet


Karaaslan ailesi Antalya ve çevresinde tanınan güçlü bir ailedir.

Haydar Karaaslan beş oğlu ve kız kardeşi ile birlikte yaşamaktadır. Otel, sera, lojistik, inşaat işlerinin başına oğullarını yerleştirmiş ve büyük bir aile şirketi kurmuştur.

Haydar Karaaslan ile İstanbul'daki belalısından kaçarak Antalya'ya gelen ve otele iş başvurusunda bulunan Deniz'in yolları Haydar Karaaslan'nın sahibi olduğu otelde kesişir.

Deniz'in belalısı peşini bırakmayacak ve Haydar Karaslan ile karşı karşıya gelicektir. Birbirine zıt beş kardeşin aile içindeki çatışmaları da eklenince ortaya heyecanlı bir aile hikayesi çıkacaktır.

24 Aralık 2006

Müzisyenler Maçolar’da toplandı

SHOW TV’DE önümüzdeki günlerde ekranlara gelecek olan Maçolar dizisinin çekimleri Antalya Lara’da devam ediyor. Yapımcılığını ANS’nin üstlendiği dizinin başrollerini Burhan Öçal, Tolga Sayışman, Gökhan Tepe, Özlem Tekin, Kamil Güler ve Seyyal Taner paylaşıyor. Bir baba ile oğullarının yaşadığı hayatı konu alan ve şimdiden tüm dikkatleri üzerine çeken dizide, Haydar isimli maço bir babayı canlandıran Burhan Öçal, “Bizimkisi kadını koruyan ve öne çıkaran bir maçoluk. Magandalık ve maçoluğu iyi ayırmak gerekir” dedi. Deniz karakterini canlandıran Özlem Tekin ise, kendisiyle birlikte dizide rol alan dört müzisyenin oyuncu kimliklerini de konuşturacağını söyledi.

Maçolar Dizisi Resimleri

Show Tv Maçolar Dizisi


"Maçolar" dizisi Antalya'daki çekimlerine ara vermeden devam ediyor. Başrollerini Burhan Öcal, Özlem Tekin, Gökhan Tepe, İdil Vural, Kamil Güler ve Tolgahan Sayışman'ın üstlendiği dizide "Dilan" rolündeki Seyyal Taner, erkeklerin bazı konularda maço olmasının iyi olabileceğini vurguladı.

Seyyal Taner, "Kadın kendini, erkeğinin koltuğunun altında daha güvende hisseder. Kadını dış dünyaya karşı koruyan erkeğin maço olması daha iyidir. Türkiye'nin en maço erkeği bence Tarkan'dır. Sevgilisi Bilge Öztürk'e çok iyi davranan, ciddi şekilde koruyan kolluyan, dış dünyaya karşı da kalkanlarının iyice germiş hakiki gerçek bir beyefendi bir maço" diye konuştu.

Maçolar Dizisi Genç Oyuncuları

Dizinin Genc Oyuncuları !
Kamil Güler
Doğumu: 1973
Filmleri - Oyuncu (11 Film)
Erkek Tarafı Tonguç 2005
Gümüş Gökhan 2005
Adı Aşk Olsun İbrahim Sezgin 2004
Metro Palas Fatih 2004
Ayışığı Neredesin 2004
Ömerçip 2003
Emanet Aslan 2002

Benimle Evlenir Misin Naci 2001
Affet Bizi Hocam Ahmet 1998
Şehnaz Tango Ergün 1996
Çiçek Taksi Erdal 1995

Gokhan Tepe
08.02.1978 yılında İstanbul’da doğdu. Babası Hüsmen Bey organizatör ve annesi Sema Hn. ise Mimarlık yapmaktadır. Kayhan isimli bir erkek kardeşi var.

İlkokulu, Yeşilyurt Hamdullah Suphi Tanrıöver’de okumuştur. İlkokuldan sonra belli ideal ve amaçları oluşur. Müzik ağır basar ve 1988 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı’nda müzik kariyerinin ilk adımını atar. Çalgı eğitimi bölümünde yüksek öğrenimini bitirrir.. Çalabildiği enstrümanlar, Azerbaycan enstrümanı olan tar , gitar ve tüm telli çalgılar....

O yıllarda tek hayali iyi bir müzisyen olmak ve büyük kitlelere seslenebilmekti. İlk bestesini Orta ikinci sınıfta yaptı.
1996 yılında prodüktörlüğünü İskender Ulus’un üstlendiği “Çöz Beni” adlı ilk albümü müzik severlerle buluştu. Bu albümün hitleri arasında sözü ve müziği sanatçının kendisine ait olan “dönmem”, “aşk belası”, “zor gelir”, “çöl çiçeğim” vardı.

Selim Çaldıran ve Cenk Eroğlu’nun aranjörlüğünde hazırlanan “Canözüm” albümü 1999 yılının mart ayında müzik severlerle buluştu. Bu albümün hitleri arasında ise yine sözü ve müziği sanatçının kendisine ait olan “canözüm”, “seni bana vermediler” ve “sevmeler yasak bana” vardı.
2000 senesinde Fatma Girik’le “benim için ağlama” adlı dizide başrolleri paylaştı.
2002 senesinde “belki hüzün belki de aşk” adlı albümü müzikseverlerle buluştu.Bu albümdeki hitler ise sözü ve müziği Gökhan Tepe’ye ait olan “annem”, “ben delinin biriyim” ve “tanrım affeder mi” isimli şarkılardır.
2006 yılının temmuz ayında tüm söz ve müzikleri kendisine ait olan “YÜRÜ YÜREĞİM” adlı albümü müzikseverlerin beğenisine sunuldu.

Bu sene Gökhan Tepe’nin profesyonel Sanat yaşantısının 10. Yılı...Tüm albümleri Ulus Müzik etiketi taşımaktadır.

Burcu : Kova
Sevdiği renkler :Yeşil, siyah, beyaz.
İlgilendiği spor dalları : Fitness, yüzme, squash, kayak, plates.
Hobileri :Fotoğraf çekmek, tarihi yerleri gezmek, kitap okumak.
Dinlediği müzik türleri: Popjazz, funk, R&b,
En sevdiği müzisyenler:Jamarquai, Sting, Monica Mollina ve Sezen Aksu.
Sevdiği Aktörler: Robert De Niro, Tom Hanks.
Sevdiği Aktristler:Jeneffer Aniston, Nichole Kidman, Helent Hunt.
Boyu: 1.85
Kilosu:78

Tolgahan Sayısman
Manken işte herkes biliyor !

Umit Olcay
Doğumu
04/04/1975 - İstanbul

Eğitimi
Akademi İstanbul Radyo Tv - Akademi İstanbul Sinema Gösteri Sanatları
Filmleri - Oyuncu (9 Film)
Yaşanmış Şehir Hikayeleri Metin 2006
2 Eylül Asteğmen 2006
Çemberimde Gül Oya 2004
Hababam Sınıfı: Merhaba 2003
Abdülhamit Düşerken 2002
Çifte Bela 2001
Dadı 2000
Sıdıka 2000
Kader Ayırsa Bile 1998

Tevfik Urgancıoğlu
Oyuncu Olduğu Diziler (1)
Dizi Adı Dizideki Karakteri Yapım Yılı
Sessiz Gece Kerem 2005

Show TV Maçolar Dizisi

Maçolar Dizisi - Burhan Öcal Röportajı

Burhan Ocal, yasli erkeklerin genc sevgilileri ugruna yuvalarini dagitmasini degerlendirdi.
Burhan Ocal ve Ozlem Tekin ile Macolar dizisini konustuk. Soz dondu dolasti, unlu yaslilarin genc sevgilileri ugruna yuvalarini yikma haberlerine geldi. Ocal, Selahattin Duman’in ’Azgin teke sendromu’ sozuyle ozetledigi bu sosyal vakayi, "50 Yasinda Bir Adam Ariyorum" sarkisindan yola cikarak degerlendirdi.

Ozlem Hanim, Hokkabaz’da tam bir kotu kadini oynamisiniz.

- Ozlem Tekin: Evet, Kotu Kedi Serafettin (guluyor). Hokkabaz’daki rolumu anlatamiyordum, nasil bir karakter oldugunu soyleyemiyordum bu yuzden. Ama bu rol bana teklif edildiginde havalara uctum. Zaten kacak gelin olmak cok eglenceli, tam benlik!

Macolar dizisinde canlandirdiginiz Deniz karakterinin durumu nedir?

- Özlem Tekin: Macolar’daki Deniz’in, bitirmeye calistigi iliski sorunu ve belasi var. İskenceci kurban pozisyonunda. Deniz’in en buyuk problemi bu. Onun disinda kendi ayaklari uzerinde duran, girisken, sosyal ve sakar bir kadin Deniz.

Deniz’in maco olmasi durumu mu var dizide?

- Özlem Tekin: Dizideki butun kadinlar macoluk durumundan rahatsiz aslinda. Ortada bir macoluk yokken macoluk varmis hissine kapilip karsilarindaki adamlara tepki veriyorlar. /_newsimages/2442906.jpg

Burhan Ocal: Aslinda butun kadinlarin, erkekleri gizli bir domine etme durumu var. Yani biz bunun farkina varmiyoruz. Mesela Deniz’in kendinden emin, ozguvenli tavrindan Haydar etkileniyor. Kadin olarak degil ama insani bir etkilenme. Onun isini ciddi bir sekilde yapmak istemesi benim geleneksel macoluk tavirlarimi etkilemeye basliyor.

Cok ilginctir kadinlarin bir cogu macolar icin burun kivirirken kendileri boyle erkekler yetistiriyorlar degil mi?

- Özlem Tekin: Kesinlikle katiliyorum. Cok klasik bir durum bu. Sadece macoluk degil, kadinlar kocalarindan sikayet ederler ama ogullarini da oyle yetistirirler. Ama simdi kadinlar da degisti. Kadinlar da maco ve oyle yetisiyorlar...

Rock ile macoluk bagdasir mi?

- Özlem Tekin: Asik suratli, astigi astik, kestigi kestik durumu yok rock’in icinde...

Kadin macolara ornek Seda Sayan’i versem ne dersiniz?

- Özlem Tekin: Eli masali, evet denilebilir. Mesela ben de cok dominantimdir ve baskin cikarim. O anlamda ise evet macoyum ben de. Lafin altinda kalmam. Bir Seda Ablam var bir de ben varim...

Burhan Öçal: Kadirgali’dir, severim ben Seda’yi. Dobra ve net kizdir./_newsimages/2442907.jpg

Özlem Tekin: Kadirgali degilim ben Kaliforniya’li Ozlem’im...

Oyunculukta kariyer yapmak istiyor musunuz?

- Özlem Tekin.: Ben oyunculukta kariyer yapmamin daha dogru oldugunu dusunuyorum. Cunku yaptigim isin sonuna kadar titizlikle yapilmasi gerektigine inaniyorum. Dizi varsa diziye konsantrasyon saglamaliyim. Film zamani neredeyse galaya kadar konser yapmamistim. Oyunculugum boyle gelisiyor ve artik muzisyen oyuncu diye ismimi yazdirabilirim.

Macoluk kavramina taraf degilsiniz bildigim kadariyla Burhan Bey?

- Burhan Öçal: Yok ama egoist oldugumu soylerler, megaloman tarafim vardir. Ben dunyada dirsek savasi veriyorum. Ben kendimi korumak ve savunmak zorundayim.

Sizden iyi bir koca olur mu?

- Burhan Öçal: İki kez evlenip bosandim. Ucuncusunu yasadiktan sonra bu soruya yanit vereyim. İki evliligimde de hazir degilmisim fakat simdi hazirim. Cok iyi bir baba olurum, bunu biliyorum. Lynda Lemay’in "Un Homme 50 ans" (50 Yasinda Bir Adam Ariyorum) sarkisi, kadinlarin erkeklerde guven duygusu arayisini cok iyi anlatiyor. 30’lu yaslardaki bir kadinin, 50 yasindaki bir adami nasil aradigini ifade ediyor. Ancak o guven, iste sadece adamin ekonomik gucunden ve kariyerinden kaynaklanmaz. Erkegin kadina sundugu guven, zamanla elde ettigi yasanmislik ve tecrubenin toplamidir. En iyi yol tecrube edilmis yoldur, ben de bunu savunuyorum. Kadinlar guven ister. /_newsimages/2442910.jpgBugunku genc kizlar bizim gibi veya illa ben demiyorum, olgun, sadik, anlayisli, sozunu tutan erkekler aramalarinin altinda yatan neden guven duygusu. Ben zaman zaman genc kizlarda bunu yasiyorum. Sikilarak bana hayranliklarini, hoslandiklarini ifade edebiliyorlar. Ben 25 yasinda boyle biri degildim.

Erkeklerin gec olgunlasmasi durumu var tabii ki...

- Burhan Öçal: Evet dunyada erkeklere gore kadinlar erken olgunlasiyorlar. Onun icin olgun erkekler tercih ediliyor hep.

50 Yasinda Bir Adam Ariyorum

Burhan Ocal, genc kizlarin neden olgun erkeklerden hoslandigini Lynda Lemay’in "50 Yasinda Bir Adam Ariyorum" sarkisinin sozleriyle yorumladi. İste sarkinin sozleri: "50 yasinda bir adam ariyorum. Her dusu kurmus, her dusu yitirmis. Simdi artik ne istedigini bilen... 50 yasinda bir adam ariyorum, yasamis, her tutunu icmis, her ickiyi devirmis, yeteri kadar da kadin tanimis ve artik baskalarini aramayan. 50 yasinda bir adam ariyorum, veremeyeceklerinin farkina varmis. Ama ancak simdi yasamaya baslamis. 50 yasinda bir adam ariyorum kendini en kotuye hazirlamis, zamanin neleri iyilestiremeyecegini gormus, anlamis, ogrenmis. 50 yasinda bir adam ariyorum gerceklerle yuzlesen, yalan soylememe cesareti edinmis, duygularindan kacmamayi ogrenmis. 50 yasinda bir adam ariyorum, kendini artik ciddiye almayan, yuzunde artik kirisikliklari olan, sukunet icinde bir tutkuyla seven 50 yasinda bir adam ariyorum... ’

Maçolar Show TV
Kaynak: Hurriyet / Kelebek

MAÇOLAR

Ekranlar yeni bir diziyle tanisiyor. Dizinin basrol oyuncusu Burhan Öcal. MAÇOLAR isimli dizi, Kadirizmi yikip macoseksuel devrim yapacak.
ANS'nin yapimciligini ustlendigi "Macolar" adli dizinin cekimlerine onumuzdeki hafta Antalya'da baslaniyor. Burhan Ocal'in basrolunu oynadigi dizide, Kadirizm'in macolugunu rafa kaldirma iddiasinda olan macoseksuel bir baba ve bes oglunun maceralari anlatiliyor.

Genel yonetmenligini Abdullah Oguz'un yaptigi, Hakan Mumcuoglu'nun yonetmenligini ustlendigi "Macolar" dizisinin cekimleri onumuzdeki hafta Antalya'da basliyor. Burhan Ocal, Umit Olcay, Gokhan Tepe, Kamil Guler, Tolgahan Sayisman ve Tevfik Urgancioglu'nun basrollerini paylastiklari dizide, erkeklerin dunyasi tum yonleriyle ele alinacak.

Kendilerini macoseksuel ilan eden bir baba ve bes oglunun maceralarini konu alan dizide Ozlem Tekin ve Seyyal Taner de rol alacak. Seyyal Taner Burhan Ocal'in kiz kardesi Dilan Hala, Ozlem Tekin ise otelin direktoru Deniz karakterini canlandiracak.

Burhan Ocal, dizideki macoluk kavramiyla ilgili tartisma yaratacak aciklamalarda bulundu: "Bizim dizide Kadirizm benzeri bir macoluga yer yok. Zaten cagimizda da cok farkli bir macoluk olusmakta. Daha cagdas, daha citasi yuksek bir macoluk. Ben bunu macoseksuel olarak adlandiriyorum. Bu tur macolarin kadinlara olan zaaflari ve tutkulari daha yasanasi ve saygili. İste dizimizde bu macolugu one cikariyoruz. Kadinlarin sempati duyacagi macolugu.

Maçolar Dizisi Show TV
Kaynak: KralMagazin(19 Kasım 2006)

Maçolar Dizisi Haberleri

Bir baba ve 5 oglunun hikayesi anlatan dizinin basrolunde Burhan Öçal var. Show TV'de onumuzdeki gunlerde yayina girmesi beklenen Maçolar Dizisi, maçoluk hakkında yeni tartismalar yaratacaga benziyor. ANS nin yapimciligini ustlendigi Macolar dizisinin basrol oyuncusunu Burhan Öcal in yaptigi aciklama "Bizim dizide Kadirizm benzeri bir macoluga yer yok. Zaten cagimizda da cok farkli bir macoluk olusmakta. Daha cagdas, daha citasi yuksek bir macoluk " dedi.

Show TV Maçolar Dizisi

22 Aralık 2006

Maçolar Dizisi

Maço Dizisi diye lanse edilen ve başrolünde Burhan Öcal'ın oynayacağının kesinleştiği, Özlem Tekin'in isminin dolaştığı Show Tv'de yayınlanacak dizi.

Önümüzdeki günlerde dizi ile ilgili tüm bilgileri bu adresten takip edebilirsiniz.

 
Video izle rüya tabirleri sohbet Nokta Oyun Pagerank Checher Vidyo Seyret Doktorlar Dizisi Merve Sevi Yasemin Ergene BebegŸim Dizisi Macolar Dizisi Kanser Bilgileri Kurtlar Vadisi Terör Foto Duzenle! Kurtlar Vadisi Barbie Oyunları Turkey Web Portal