Maço Dizisi, Maço, Maçolar, Maçolar Dizi, Maçolar Dizisi Resimleri, Maçolar Dizisi indir, Haberleri, Maçolar Dizisi Mp3, Maço Dizisi müziği indir, Haydar, Deniz, Burhan Öcal, Özlem Tekin, Tolga Sayışman, Gökhan Tepe, Kamil Güler, Ümit Olcay İdil Vural ve Seyyal Taner Hakkında herşey!

24 Aralık 2006

MAÇOLAR

Ekranlar yeni bir diziyle tanisiyor. Dizinin basrol oyuncusu Burhan Öcal. MAÇOLAR isimli dizi, Kadirizmi yikip macoseksuel devrim yapacak.
ANS'nin yapimciligini ustlendigi "Macolar" adli dizinin cekimlerine onumuzdeki hafta Antalya'da baslaniyor. Burhan Ocal'in basrolunu oynadigi dizide, Kadirizm'in macolugunu rafa kaldirma iddiasinda olan macoseksuel bir baba ve bes oglunun maceralari anlatiliyor.

Genel yonetmenligini Abdullah Oguz'un yaptigi, Hakan Mumcuoglu'nun yonetmenligini ustlendigi "Macolar" dizisinin cekimleri onumuzdeki hafta Antalya'da basliyor. Burhan Ocal, Umit Olcay, Gokhan Tepe, Kamil Guler, Tolgahan Sayisman ve Tevfik Urgancioglu'nun basrollerini paylastiklari dizide, erkeklerin dunyasi tum yonleriyle ele alinacak.

Kendilerini macoseksuel ilan eden bir baba ve bes oglunun maceralarini konu alan dizide Ozlem Tekin ve Seyyal Taner de rol alacak. Seyyal Taner Burhan Ocal'in kiz kardesi Dilan Hala, Ozlem Tekin ise otelin direktoru Deniz karakterini canlandiracak.

Burhan Ocal, dizideki macoluk kavramiyla ilgili tartisma yaratacak aciklamalarda bulundu: "Bizim dizide Kadirizm benzeri bir macoluga yer yok. Zaten cagimizda da cok farkli bir macoluk olusmakta. Daha cagdas, daha citasi yuksek bir macoluk. Ben bunu macoseksuel olarak adlandiriyorum. Bu tur macolarin kadinlara olan zaaflari ve tutkulari daha yasanasi ve saygili. İste dizimizde bu macolugu one cikariyoruz. Kadinlarin sempati duyacagi macolugu.

Maçolar Dizisi Show TV
Kaynak: KralMagazin(19 Kasım 2006)

1 Yorumlar:

Blogger mehmetkrc dedi ki...

yaa diziyi çok sevmiştim ama 4 bölümde bitirdiler bende harika bir diziydi en çok sevdiğim karekterler hasat ve tuncaydı:)



mehmet krc

7:36 ÖS

 

Yorum Gönder

<< Anasayfa

 
Video izle rüya tabirleri sohbet Nokta Oyun Pagerank Checher Vidyo Seyret Doktorlar Dizisi Merve Sevi Yasemin Ergene BebegŸim Dizisi Macolar Dizisi Kanser Bilgileri Kurtlar Vadisi Terör Foto Duzenle! Kurtlar Vadisi Barbie Oyunları Turkey Web Portal