Maço Dizisi, Maço, Maçolar, Maçolar Dizi, Maçolar Dizisi Resimleri, Maçolar Dizisi indir, Haberleri, Maçolar Dizisi Mp3, Maço Dizisi müziği indir, Haydar, Deniz, Burhan Öcal, Özlem Tekin, Tolga Sayışman, Gökhan Tepe, Kamil Güler, Ümit Olcay İdil Vural ve Seyyal Taner Hakkında herşey!

24 Aralık 2006

Show Tv Maçolar Dizisi


"Maçolar" dizisi Antalya'daki çekimlerine ara vermeden devam ediyor. Başrollerini Burhan Öcal, Özlem Tekin, Gökhan Tepe, İdil Vural, Kamil Güler ve Tolgahan Sayışman'ın üstlendiği dizide "Dilan" rolündeki Seyyal Taner, erkeklerin bazı konularda maço olmasının iyi olabileceğini vurguladı.

Seyyal Taner, "Kadın kendini, erkeğinin koltuğunun altında daha güvende hisseder. Kadını dış dünyaya karşı koruyan erkeğin maço olması daha iyidir. Türkiye'nin en maço erkeği bence Tarkan'dır. Sevgilisi Bilge Öztürk'e çok iyi davranan, ciddi şekilde koruyan kolluyan, dış dünyaya karşı da kalkanlarının iyice germiş hakiki gerçek bir beyefendi bir maço" diye konuştu.

2 Yorumlar:

Blogger Unknown dedi ki...

film izle | sohbet | muhabbet

9:19 ÖS

 
Blogger ilahiradyo dedi ki...

www.haberkahta.net

9:47 ÖÖ

 

Yorum Gönder

<< Anasayfa

 
Video izle rüya tabirleri sohbet Nokta Oyun Pagerank Checher Vidyo Seyret Doktorlar Dizisi Merve Sevi Yasemin Ergene BebegŸim Dizisi Macolar Dizisi Kanser Bilgileri Kurtlar Vadisi Terör Foto Duzenle! Kurtlar Vadisi Barbie Oyunları Turkey Web Portal