Maço Dizisi, Maço, Maçolar, Maçolar Dizi, Maçolar Dizisi Resimleri, Maçolar Dizisi indir, Haberleri, Maçolar Dizisi Mp3, Maço Dizisi müziği indir, Haydar, Deniz, Burhan Öcal, Özlem Tekin, Tolga Sayışman, Gökhan Tepe, Kamil Güler, Ümit Olcay İdil Vural ve Seyyal Taner Hakkında herşey!

24 Aralık 2006

Müzisyenler Maçolar’da toplandı

SHOW TV’DE önümüzdeki günlerde ekranlara gelecek olan Maçolar dizisinin çekimleri Antalya Lara’da devam ediyor. Yapımcılığını ANS’nin üstlendiği dizinin başrollerini Burhan Öçal, Tolga Sayışman, Gökhan Tepe, Özlem Tekin, Kamil Güler ve Seyyal Taner paylaşıyor. Bir baba ile oğullarının yaşadığı hayatı konu alan ve şimdiden tüm dikkatleri üzerine çeken dizide, Haydar isimli maço bir babayı canlandıran Burhan Öçal, “Bizimkisi kadını koruyan ve öne çıkaran bir maçoluk. Magandalık ve maçoluğu iyi ayırmak gerekir” dedi. Deniz karakterini canlandıran Özlem Tekin ise, kendisiyle birlikte dizide rol alan dört müzisyenin oyuncu kimliklerini de konuşturacağını söyledi.

1 Yorumlar:

Anonymous Adsız dedi ki...

Paylaşım için teşekkürler

11:09 ÖÖ

 

Yorum Gönder

<< Anasayfa

 
Video izle rüya tabirleri sohbet Nokta Oyun Pagerank Checher Vidyo Seyret Doktorlar Dizisi Merve Sevi Yasemin Ergene BebegŸim Dizisi Macolar Dizisi Kanser Bilgileri Kurtlar Vadisi Terör Foto Duzenle! Kurtlar Vadisi Barbie Oyunları Turkey Web Portal