Maço Dizisi, Maço, Maçolar, Maçolar Dizi, Maçolar Dizisi Resimleri, Maçolar Dizisi indir, Haberleri, Maçolar Dizisi Mp3, Maço Dizisi müziği indir, Haydar, Deniz, Burhan Öcal, Özlem Tekin, Tolga Sayışman, Gökhan Tepe, Kamil Güler, Ümit Olcay İdil Vural ve Seyyal Taner Hakkında herşey!

27 Aralık 2006

Maçolar Dizisi Özet


Karaaslan ailesi Antalya ve çevresinde tanınan güçlü bir ailedir.

Haydar Karaaslan beş oğlu ve kız kardeşi ile birlikte yaşamaktadır. Otel, sera, lojistik, inşaat işlerinin başına oğullarını yerleştirmiş ve büyük bir aile şirketi kurmuştur.

Haydar Karaaslan ile İstanbul'daki belalısından kaçarak Antalya'ya gelen ve otele iş başvurusunda bulunan Deniz'in yolları Haydar Karaaslan'nın sahibi olduğu otelde kesişir.

Deniz'in belalısı peşini bırakmayacak ve Haydar Karaslan ile karşı karşıya gelicektir. Birbirine zıt beş kardeşin aile içindeki çatışmaları da eklenince ortaya heyecanlı bir aile hikayesi çıkacaktır.

 
Video izle rüya tabirleri sohbet Nokta Oyun Pagerank Checher Vidyo Seyret Doktorlar Dizisi Merve Sevi Yasemin Ergene BebegŸim Dizisi Macolar Dizisi Kanser Bilgileri Kurtlar Vadisi Terör Foto Duzenle! Kurtlar Vadisi Barbie Oyunları Turkey Web Portal